контакт тел. +381 (11) 3034 353  |  ел. адреса: info@omega.rs
Српски  |  English

Мотивисање запослених

Не можете управљати предузећем помоћу страха јер је начин за његово елиминисање избегавање критике. А начин за избегавање критике је не радити ништа.

Мотивисање запосленихКоме је тренинг намењен?

Тренинг је намењен менаџерима који желе да повећају продуктивност запослених као и њихово задовољство послом који обављају.

Потребно предзнање

Да бисте максимално искористили тренинг пожељно је али не и неопходно искуство у руковођењу.

Шта ћете знати након тренинга?

Након тренинга ћете бити у стању да:

- Мотивишете запослене на прави начин и тиме повећате њихову продуктивност.
- Задржите најбоље људе у свом предузећу.

Опис тренинга

Тренинг је организован у форми радионице у којој се теоретска предавања комбинују са практичним вежбама.

Теме

Стандардне теме које овде наводимо се додатно могу прилагодити у зависности од Ваших специфичних потреба. Исто важи и за практичне примере који се користе на тренингу.

  • Изградња поверења и односа: идентификовање личних вредности, мотиватора и потреба запослених, успостављање квалитетне комуникације.
  • Пословна визија: технике за мотивисање запослених, вођа уместо шефа, подстицање преданости послу, заједничка пословна визија, тимски коучинг.
  • Комуникација: ефикасна комуникација, састанци који имају смисао и циљ, помоћ запосленима у решавању проблема.
  • Унапређење квалитета рада запослених: систем награда и казни, давање повратне информације.
  • Обука и развој запослених: идентификовање развојних потреба запослених. прављење плана развоја запослених, имплементација развојних активности.

Трајање и организација

Тренинг укупно траје 16 школских часова. У договору са клијентом се одређује интензитет наставе а најчешће се организује у целодневној (8 часова) или полудневној (4 часа) варијанти.

Осим тога, за учеснике је обезбеђен и приступ Омегином порталу за електронско учење са додатним садржајима и активностима. Стандардно, они ту могу пронаћи материјале у различитим форматима (текст, видео и аудио запис), корисне линкове, упитнике и тестове за самопроверу знања. Такође, по потреби им се у онлајн окружењу могу организовати дискусије на форумима, рад на заједничком документу и сл. Ове додатне активности се спроводе уз асистенцију модератора.

Језик

Тренинзи се стандардно изводе на српском језику а по потреби се могу извести на енглеском.

Цена и услови плаћања

Цена тренинга по полазнику је 30.000,00 дин. + 20 % ПДВ. У случају већег броја полазника одобравамо посебне попусте а плаћање се може извршити у року од 30 дана од завршетка тренинга.


Како да закажете тренинг?

Најбржи начин да закажете тренинг јесте да нас контактирате телефоном на 011 30 34 353 или ел. поштом на адресу info@omega.rs како бисмо разменили све неопходне информације.