контакт тел. +381 (11) 3034 353  |  ел. адреса: info@omega.rs
Српски  |  English

МС Офис (MS Office)

МС офис (MS Office)Коме је тренинг намењен?

Тренинг је првенствено намењен људима који ће рачунар користити у пословне сврхе, било да им је то знање довољно за обављање посла или им служи као основа за даље усавршавање.

Познавање материје обрађене на курсу се данас сматра неопходним за рад на рачунару у неком пословном окружењу. Међутим, интересантан је и кућним корисницима јер већина знања и вештина са којима ће се упознати може да се примени и у свакодневном раду на рачунару (Интернет, мултимедијални садржаји...).

Потребно предзнање

Није потребно никакво предзнање рада на рачунару.

Шта ћете моћи након тренинга?

Тренинг се састоји од следећи целина: Виндоуз, Ворд, Ексел, Интернет. Стећи ћете конкретна знања примењива на послу, као што су: напреднија обрада текста, рад са табелама, коришћење Интернета, рад у мрежном окружењу итд

Теме

Стандардне теме које овде наводимо се додатно могу прилагодити у зависности од Ваших специфичних потреба. Исто важи и за практичне примере који се користе на тренингу.

  1. Основне операције: отварање и чување докумената, организација документа коиршћењем фасцикли, манипулација документима (копирање, премештање, брисање), претраживање.
  2. Мрежно окружење: штампање, коришћење мрежних дискова.
  3. Обрада текста (МС Ворд): унос и форматирање, кретање кроз текст, означавање, заглавља и подножја, уметање слика.
  4. Табеле (МС Ексел): унос података, врсте и типови података, форматирање ћелија, функције, графикони, штампање.
  5. Интернет: прегледачи (браузери), претрага, примање и слање електронске поште, заштита од вируса, корисне адресе.

Трајање и организација

Тренинг укупно траје 24 школска часа. У договору са клијентом се одређује интензитет наставе а најчешће се организује у целодневној (8 часова) или полудневној (4 часа) варијанти.

Осим тога, за учеснике је обезбеђен и приступ Омегином порталу за електронско учење са додатним садржајима и активностима. Стандардно, они ту могу пронаћи материјале у различитим форматима (текст, видео и аудио запис), корисне линкове, упитнике и тестове за самопроверу знања. Такође, по потреби им се у онлајн окружењу могу организовати дискусије на форумима, рад на заједничком документу и сл. Ове додатне активности се спроводе уз асистенцију модератора.

Језик

Тренинзи се стандардно изводе на српском језику а по потреби се могу извести на енглеском.

Цена и услови плаћања

Цена тренинга по полазнику је 18.000,00 дин. + 20 % ПДВ. У случају већег броја полазника одобравамо посебне попусте а плаћање се може извршити у року од 30 дана од завршетка тренинга.


Како да закажете тренинг?

Најбржи начин да закажете тренинг јесте да нас контактирате телефоном на 011 30 34 353 или ел. поштом на адресу info@omega.rs. како бисмо разменили све неопходне информације.