контакт тел. +381 (11) 3034 353  |  ел. адреса: info@omega.rs
Српски  |  English

Адоби Фотошоп (Adobe Photoshop)

Тренинг је пробудио најкреативније у мени. Одличан спој забаве и професионализма.

Адоби Фотошоп (Adobe Photoshop)Коме је тренинг намењен?

Курс је намењен људима који желе да се професионално баве графичким дизајном. Фотошоп је без икакве сумње један од најбољих, ако не и најбољи програм за обраду битмапираних слика и њихову припрему за штампу или Интернет. Оно што је сасвим сигурно је да је најраспрострањенији, како међу професионалцима, тако и међу корисницима који га употребљавају само повремено.

Потребно предзнање

Потребно је основно знање рада на рачунару, што подразумева познавање оперативног система Мајкрософт Виндоуз (Microsoft Windows).

Шта ћете знати након тренинга?

Полазници након успешно савладаног тренинга могу самостално израдити и припремити за штампу плакат, рекламу за часопис, билборд... Такође су упознати са свим основним техникама потребним за припрему слика за Интернет презентације.

Теме

Стандардне теме које овде наводимо се додатно могу прилагодити у зависности од Ваших специфичних потреба. Исто важи и за практичне примере који се користе на тренингу.

  • Увод: кориснички интерфејс, отварање и чување докумената, подешавања, резолуција, модели боја и прелазак из једног у други.
  • Цртање: алати за цртање, појам боје предњег и задњег плана, подешавање облика, преливи.
  • Слојеви: подешавање мешања боја између слојева, груписање, закључавање неких параметара на слоју или целог слоја, стилови на слојевима.
  • Текст: унос, параметри и подешавања.
  • Селекције и маске: примена, модификовање селекција, њихово комбиновање и снимање, маске и канали, примена маске на слоју.
  • Корекције боја: баланс основних боја, засићење и посветљење, посветљење и контраст, корекције преко слојева за корекцију боја.
  • Ретуширање: чишћење, замућивање, пооштравање, засићење боја, експозиција, наношење узорка.
  • Филтери: филтери за корекцију, деструктивни филтери, уметнички филтери.

Трајање и организација

Тренинг укупно траје 24 школска часа. У договору са клијентом се одређује интензитет наставе а најчешће се организује у целодневној (8 часова) или полудневној (4 часа) варијанти.

Осим тога, за учеснике је обезбеђен и приступ Омегином порталу за електронско учење са додатним садржајима и активностима. Стандардно, они ту могу пронаћи материјале у различитим форматима (текст, видео и аудио запис), корисне линкове, упитнике и тестове за самопроверу знања. Такође, по потреби им се у онлајн окружењу могу организовати дискусије на форумима, рад на заједничком документу и сл. Ове додатне активности се спроводе уз асистенцију модератора.

Језик

Тренинзи се стандардно изводе на српском језику а по потреби се могу извести на енглеском.

Цена и услови плаћања

Цена тренинга по полазнику је 30.000,00 дин. + 20 % ПДВ. У случају већег броја полазника одобравамо посебне попусте а плаћање се може извршити у року од 30 дана од завршетка тренинга.


Како да закажете тренинг?

Најбржи начин да закажете тренинг јесте да нас контактирате телефоном на 011 30 34 353 или ел. поштом на адресу info@omega.rs како бисмо разменили све неопходне информације.