контакт тел. +381 (11) 3034 353  |  ел. адреса: info@omega.rs
Српски  |  English

Осмишљавање и развијање пословних идеја

Одри Хепберн Париз је увек добра идеја.

Осмишљавање и развијање пословних идејаКоме је тренинг намењен?

Тренинг је намењен руководиоцима и менаџерима који желе да унапреде пословање компаније применом нових идеја.

Потребно предзнање

За успешно учествовање на тренингу пожељно је искуство у руковођењу и познавање основних техника презентовања, као и познавање основа рада на рачунару.

Шта ћете моћи након тренинга?

Након тренинга ћете бити у стању да:

  • На ефикасан начин подстакнете ваше сараднике на размишљање о новим пословним идејама.
  • На ефикасан начин прикупљате и анализирате пословне идеје ваших сарадника. Неке од могућих метода које ћете научити на курсу су: Свот анализа (SWOT), Паметни циљеви (Smart goals), Отворени простор (Open space), Кафе семинар.
  • Кроз укључивање запослених у процес увођења иновација мотивишете запослене за ефикаснији и продуктивнији рад.

Опис тренинга

Тренинг је организован у форми радионице у којој се теоретска предавања комбинују са практичним вежбама. На обуци се представљају и напредније технике коришћења програма за обраду текста које дозвољавају рад више људи на истом документу.

Теме

Стандардне теме које овде наводимо се додатно могу прилагодити у зависности од Ваших специфичних потреба. Исто важи и за практичне примере који се користе на тренингу.

  • Мотивисање запослених кроз укључивање у процесе одлучивања: зашто је важно укључивати запослене у процес одлучивања, обавештавање сарадника, основне методе укључивања, процена потребе за укључивањем.
  • Методе и процеси за добијање пословних идеја и мотивисање запослених: „Олуја мозгова“  (Brainstorming), Свот анализа (SWOT), отворени простор (Open space), кафе семинар, паметни циљеви (Smart goals).
  • Информатичка подршка у процесу развијања идеја: истовремени рад више корисника на једном документу, оганизација докумената, размена докумената.

Трајање и организација

Тренинг укупно траје 16 школских часова. У договору са клијентом се одређује интензитет наставе а најчешће се организује у целодневној (8 часова) или полудневној (4 часа) варијанти.

Осим тога, за учеснике је обезбеђен и приступ Омегином порталу за електронско учење са додатним садржајима и активностима. Стандардно, они ту могу пронаћи материјале у различитим форматима (текст, видео и аудио запис), корисне линкове, упитнике и тестове за самопроверу знања. Такође, по потреби им се у онлајн окружењу могу организовати дискусије на форумима, рад на заједничком документу и сл. Ове додатне активности се спроводе уз асистенцију модератора.

Језик

Тренинзи се стандардно изводе на српском језику а по потреби се могу извести на енглеском.

Цена и услови плаћања

Цена тренинга по полазнику је 30.000,00 дин. + 20 % ПДВ. У случају већег броја полазника одобравамо посебне попусте а плаћање се може извршити у року од 30 дана од завршетка тренинга.


Како да закажете тренинг?

Најбржи начин да закажете тренинг јесте да нас контактирате телефоном на 011 30 34 353 или ел. поштом на адресу info@omega.rs. како бисмо разменили све неопходне информације.