контакт тел. +381 (11) 3034 353  |  ел. адреса: info@omega.rs
Српски  |  English

Врхунски презентатор

Џејмс Стјуарт Никад не третирајте вашу публику као клијенте, увек као партнере.

Врхунски презентаторКоме је тренинг намењен?

Тренинг је намењен запосленима који често имају задатак да презентују одређени садржај колегама, пословним партнерима и купцима.

Намењен је и свима онима који у оквиру свог посла имају наступ пред већим бројем људи, пред камерама, на радију и сл.

Потребно предзнање

Да бисте максимално искористили тренинг није потребно никакво посебно предзнање. Пожељно је поседовање солидне вештине комуникације.

Шта ћете моћи након тренинга?

Након ћете моћи да:

  • Без треме, познавајући напредне технике, успешно презентујете жељени садржај.
  • Ефикасно и на интересантан начин саопштите своје идеје и ставове преко различитих медија (ТВ, радио, штампани медији, јавни скупови).

Опис тренинга

Тренинг је организован у форми радионице у којој се теоретска предавања комбинују са практичним радом. Примери који се користе су из свакодневне праксе људи који се често појављују на различитим медијима.

Теме

Стандардне теме које овде наводимо се додатно могу прилагодити у зависности од Ваших специфичних потреба. Исто важи и за практичне примере који се користе на тренингу.

  • Припрема презентације: дефинисање поруке, када је најбоље да се порука пренесе, када никако не држати презентације, прави начин за преношење поруке, упознавање публике, ефикасна агенда.
  • Технике за превазилажење треме.
  • Ток презентације: увод – ефективно отварање, одржавање пажње публике, повезивање и сумирање, понављање и наглашавање поенти, „трикови“ за ефикасније преношење садржаја.
  • Пауер поинт: структура слајда и презентације, анимације и звук, комуникација са осталим програмима, формати приказа, штампање.

Трајање и организација

Тренинг укупно траје 16 школских часова. У договору са клијентом се одређује интензитет наставе а најчешће се организује у целодневној (8 часова) или полудневној (4 часа) варијанти.

Осим тога, за учеснике је обезбеђен и приступ Омегином порталу за електронско учење са додатним садржајима и активностима. Стандардно, они ту могу пронаћи материјале у различитим форматима (текст, видео и аудио запис), корисне линкове, упитнике и тестове за самопроверу знања. Такође, по потреби им се у онлајн окружењу могу организовати дискусије на форумима, рад на заједничком документу и сл. Ове додатне активности се спроводе уз асистенцију модератора.

Језик

Тренинзи се стандардно изводе на српском језику а по потреби се могу извести на енглеском.

Цена и услови плаћања

Цена тренинга по полазнику је 30.000,00 дин. + 20 % ПДВ. У случају већег броја полазника одобравамо посебне попусте а плаћање се може извршити у року од 30 дана од завршетка тренинга.


Како да закажете тренинг?

Најбржи начин да закажете тренинг јесте да нас контактирате телефоном на 011 30 34 353 или ел. поштом на адресу info@omega.rs како бисмо разменили све неопходне информације.